Mijn diversiteit in fotografie

okt 30, 2023

Fotografie is mijn passie

Fotografie is mijn werk, mijn leven en mijn passie – een manier die mij de vrijheid biedt om een breed spectrum aan onderwerpen vast te leggen. Terwijl ik mijn reis begon als familiefotograaf, groeide mijn liefde voor het vastleggen van speciale momenten en emoties al snel uit tot het omarmen van een veelheid aan fotografische disciplines.

Mijn liefde voor de bruidsfotografie

Als bruidsfotograaf ben ik bevoorrecht om de liefde tussen twee mensen vast te leggen op hun meest gedenkwaardige dag. Maar mijn interesse en nieuwsgierigheid reiken verder dan dat en omvatten diverse andere gebieden binnen de fotografie.

Een heel andere passie: foodphotography

Mijn passie beperkt zich niet tot mensen; integendeel, mijn lens vangt ook de pracht van de natuur en de subtiliteit van het leven in bloemen, voedsel en stillevens. Iets wat ik graag doe in mijn eigen studio in Krommenie.

Een schoolfoto is een blijvende herinnering

Naast het vastleggen van momenten in het leven van families, bloemen en stillevens, is schoolfotografie een ander gebied dat een bijzondere plek in mijn agenda inneemt.

De hectiek en levendigheid van een schooldag vormen het decor voor het vastleggen van de spontaniteit en persoonlijkheid van elk kind. Van de vreugde van de kleintjes in de kleuterklas tot de zelfverzekerdheid van de oudere leerlingen, elke glimlach en elke blik vertelt een verhaal.

De uitdaging bij schoolfotografie ligt niet alleen in het maken van mooie foto’s, maar ook in het creëren van een omgeving waarin kinderen zich op hun gemak voelen. Het is zo belangrijk om hun ware aard vast te leggen – de lach van een ondeugende kleuter, de kleine glimlach van een verlegen leerling of de uitbundigheid van een kind vol energie.

Alles kan en mag naast elkaar

De diversiteit van schoolfotografie voegt een uniek element toe aan mijn werk en herinnert me eraan hoe waardevol en veelzijdig fotografie is. Al deze onderwerpen leg ik vast, van grote momenten tot kleine alledaagse gebeurtenissen. Van kleuters op een basisschool tot de pompoenen in de herfst. En ik vind het allemaal even mooi en bijzonder om te kunnen doen. Ik kan niet kiezen en ik hoef niet te kiezen. Het kan allemaal naast elkaar.

En wat zie jij? Zie jij ook door alle plaatjes heen wel een mooie eenheid in mijn fotografie? Ik ben benieuwd naar je reactie of mening.

With love,

Mevrouw KiekkieK