Kledingadvies

jan 3, 2022

Kledingadvies voor de fotoshoot

Voorafgaand aan de fotosessie krijg ik regelmatig de vraag; Wat moeten we aan tijdens de fotoshoot? Heb jij nog tips?” Zeker! Die heb ik! En die wil ik graag hier met je delen.

Eerste tip kledingadvies; Comfortabel

Het klinkt heel voor de hand liggend. Maar trek iets aan waar je je fijn in voelt. Waar je lekker in kan bewegen en vooral waarin je je mooi voelt. Dat geldt ook voor de kinderen. Laat ze iets aantrekken waarin ze kunnen rennen, springen en knuffelen.

Je fijn voelen in je kleding is belangrijk. Want hoe je je voelt, dat zie je terug in de foto’s.

Tweede kledingtip; Kleur

Bij de keuze van de kleur kijk ik ook naar de locatie waar we de foto’s gaan maken en ook uiteraard welk seizoen het is. Tijdens een fotosessie in een mooi gekleurd bos in de herfst staan warme tinten heel mooi. Denk aan okergeel, bordeauxrood en warm groen.

In de zomer op het strand doen mooie pastelkleuren het altijd goed. Dan kun je kiezen voor spijkergoed met licht blauw en beige.

Laatste tip; Rust

Ik hou erg van rust in mijn foto’s. En dat creëer ik door te kijken waar ik de foto’s maak. Dat er geen storende elementen in beeld zijn. Maar dat ontstaat ook door het afstemmen van de kleding. Het is een mooier geheel wanneer er geen T-shirts gedragen worden met drukke prints, logo’s of grote teksten. Dit leidt erg af van waar het om draait, namelijk jullie!

Tot slot heb ik nog wat algemene tips die ik je graag wil meegeven. Haal voor de shoot even de broekzakken leeg. Telefoons en sleutelbossen kunnen beter in een tas zitten dan in je zak.

En ik zie ook regelmatig haarelastiekjes om de polsen. Die kun je ook in de tas doen.

Hopelijk heb ik je hier een mee op weg kunnen helpen. En ga je zo ontspannen naar de shoot. Want dat is belangrijk; ontspan & geniet!

With love,

Mevrouw KiekkieK

website gemaakt met liefde door SetWebsites

© 2014-2022

Disclaimer

kvk 34321302

Disclaimer

kvk 34321302

website gemaakt met liefde door SetWebsites

© 2014-2022