De dag van Ineke en Rene

jul 18, 2023

Van familiefotograaf naar bruidsfotograaf.

Ik kan me het eerste telefoontje van Ineke nog herinneren als de dag van gisteren. We kenden elkaar nog helemaal niet en via een wederzijdse vriendin had ze gehoord dat ik mooie foto’s maakte en ook nog eens lief met kinderen was. Dus met dit compliment op zak maakte ik van dit mooie stel en hun twee kleine boeven de eerste familieshoot. Het was een shoot die mij heel veel deed…de liefde voor elkaar…door dik en dun…dat was aan alles voelbaar.

Van aanzoek tot de dag van het jawoord

Tussen het aanzoek van René ( op zijn eigen verjaardag nota bene ) en de dag dat ze elkaar echt het jawoord gaven zat nogal wat tijd. Wat hebben ze geduld moeten hebben. En een paar keer moest alles verzet worden. Om een stomme reden, zoals Corona. Maar ook hele mooie redenen.

Van twee bruidskindjes naar vier

Want de andere reden dat de bruiloft nog even werd uitgesteld was de komst van nog twee mooie wondertjes. En met recht kleine wondertjes! Broertje Jake in oktober 2021 en afgelopen december de lieve Chloë. En ik had het voorrecht dat ik ook die mooie en intieme familiemomenten met ze mocht delen en vastleggen. Ik vergeet dit nooit meer.

En dan eindelijk DE dag

En dan is het eindelijk zo ver…de dag dat ze elkaar het jawoord gaan geven.  En wat voor dag. Een dag die letterlijk en figuurlijk voorbij gevlogen is. Van de 15 uur uur dat ik er was, heb ik van elke seconde genoten. En dat de kinderen erbij waren, alle lieve familie en vrienden. Dat de zon scheen op de juiste momenten. Alles…alles was mooi. Alles klopte. Alles is liefde!

With love,

Mevrouw KiekkieK